آلو خورشتی و دیابت
خواص درمانی آلو خورشتی و دیابت و کنترل قند خون
خواص درمانی آلو خورشتی و دیابت و کنترل قند خون درسایت جسارت
آلو خورشتی و دیابت ,آلو و قند خون,آلو و دیابت,آلو و دیابت,آلو سیاه و دیابت,زردآلو و دیابت,آلو بخارا و دیابت,آلو خشک و دیابت,آلو خورشتی و دیابت,الو ورا و دیابت,آلو سیاه برای دیابت,زردآلو و دیابت بارداری,برگه زردالو و دیابت,زردآلو دیابت,الو بخارا دیابت,آلو بخارا برای دیابت,آلوئه ورا و دیابت,آلوئه ورا دیابت
خواص درمانی آلو خورشتی و دیابت و کنترل قند خون
در این مطلب از سایت جسارت به خواص درمانی آلو خورشتی و دیابت و کنترل قند خون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که میدانید انجام زایمان زودرس یکی از ترسناکترین حالات حاملگی در بدن زنان جوان است، که ممکن است برای هر زن باردار رخ دهد. در واقع، زایمان زودرس میتواند عوارض زیادی در بدن مادر و نوزاد زود متولد شده او ایجاد کند و حتی در برخی موارد هم ممکن است منجر به تولد نوزاد مرده شود. مصرف میوه آلو که حاوی مقدار بالایی از منیزیم است، میتواند عضلات رحم مادر حامله را در برابر شل شدن محافظت نموده و به نوبه خود از بروز انقباضات زودرس رحمی و انجام زایمان زودرس در بدن او جلوگیری نماید.
آلو خورشتی و دیابت
میوه همیشه طرفداران خود را دارد و افراد معمولا به خوردن آن تمایل زیادی نشان میدهند. در این میان نیز عدهای میوه را در اشکال مختلف مانند آبمیوه و میوههای خشک شده استفاده میکنند. به نقل از ضمیمه سیب روزنامه جام جم،مطالعات صورت گرفته حاکی از آن است که مصرف میوههای خشک در تقویت استخوانها و حفظ سلامت آنها مفید است. در واقع، میوههای خشک شدهای چون آلو نه تنها برای سلامت سیستم گوارشی مؤثر است، بلکه حاوی مقادیر بالایی مواد مغذی است که برای استخوانهای بدن بسیار کارآمد است؛ به عنوان مثال، آلوبخارا که در انواع غذاها از آن استفاده میشود یا آلوی خشک شده و کشمش.
خواص درمانی آلو خورشتی و دیابت و کنترل قند خون
به یاد داشته باشید که قلب زنان در دوران بارداری خون بیشتری را پمپاز بیشتری میکند، تا بتواند به نیازهای کودک در حال رشد خود پاسخ دهد. این کار در بیشتر موارد، میتواند منجر به بروز مشکل کمخونی در بدن زن حامله گردد. به همین دلیل، پزشکان متخصص زنان و زایمان توصیه میکنند که زنان در دوران بارداری خود مکملهای آهن را مصرف کنند، تا بدنشان بتواند با مشکل کمبود آهن مقابله نماید. جالب است بدانید که این افراد میتوانند با اضافه کردن میوه آلو به رژیم غذایی روزانه خود، به میزان قابل توجهی از بروز این کمبود در بدنشان جلوگیری کنند، زیرا میوه آلو حاوی مقدار زیادی ویتامین C است. به همین دلیل، میتوان ادعا کرد که قرار دادن این میوه در رژیم غذایی زنان حامله برای جذب بیشتر آهن حیاتی است. در نهایت، فراموش نکنید که یکی دیگر از دلایل بزرگ استفاده از این میوه در دوران بارداری زنان، آبدار و مقوی بودن آن است!
آلو و قند خون
از آنجاکه میوههای خشک آب ندارند، خواص فراوانی داشته و حجم بالایی از مواد مغذی داخل آن وجود دارد. بررسیها نشان میدهد آلوبخارا که آلوی خشک شده محسوب میشود سرشار از آنتیاکسیدان است به طوری که محققان مقدار آن را با آنتیاکسیدانهای موجود در بلوبری برابر میدانند. این ماده مغذی سرشار از فیبر و کربوهیدراتهایی موسوم به سوربیتول است که مانع یبوست میشود. همچنین آلوبخارا سیستم اسکلتی بدن را سالم و قوی نگه میدارد. سلامت استخوانها از اهمیت بالایی برخوردار است و مراقبت از آنها مانع بروز پوکی استخوان، شکستگیها و تحلیل عضلانی میشود. پروتئینهای گیاهی و غذاهای سرشار از کلسیم گزینه بسیار مناسبی برای حفظ سلامت استخوانها محسوب میشود ولی در این میان، مصرف مواد معدنی مانند بور، منگنز، پتاسیم و آهن نیز حائز اهمیت است.
خواص درمانی آلو خورشتی و دیابت و کنترل قند خون
به دلیل این که با آغاز دوران بارداری، هورمونهای اضافی در بدن زنان تولید شده و رحم این افراد هم با رشد بیش از حد خود، فشار زیادی را به دستگاه گوارش زنان حامله وارد میکند، بنابراین میتوان ادعا کرد که کار این قسمت از بدن زنان باردار بسیار کند شده و روند هضم غذا هم با مشکل روبرو میشود. به همین دلیل، یک زن در دوران بارداری خود با مشکلات مختلفی مانند نفخ، یبوست و بواسیر که بسیار رایج هستند، مواجه میشود. یادتان باشد که در چنین شرایطی استفاده از میوه آلو که سرشار از فیبر است، به بدن زنان باردار کمک میکند تا به راحتی حرکات روده را تنظیم کند. در نتیجه، مصرف این ماده غذایی مقید از بروز مشکل یبوست و هموروئید در دوران بارداری جلوگیری میکند، تا آنها بتوانند با احساس بهتری از این دوران لذت ببرند.
آلو و دیابت
آلوبخارا حاوی تمام این مواد معدنی است و مقدار آن بیش از تمام میوهها و سبزیجات مصرفی در طول روز است و حجم مواد معدنی استخوانها را بالا میبرد. آلو بخارا به عنوان یک میوه خشک باعث غنی شدن ذخایر کلاژن بدن میشود که بدن را قوی و استخوانها را نرم نگه میدارد. ویتامین C بالایی که در این ماده مغذی وجود دارد، به جذب بالای آهن از مواد غذایی کمک میکند. فیبرهای موجود در آلوبخارا کلسترول خون را پایین میآورد و به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکند. در نقطه مقابل، مواد لبنی گرفته شده از شیر گاو قرار دارد که به دلیل رسوب کلسیم و ایجاد التهاب در مفاصل، استخوانها را ضعیف میکند و احتمال بروز پوکی استخوان را افزایش میدهد. همچنین فیبر بالای موجود در آلوبخارا برای کاهش وزن، منیزیم آن برای بهبود قند خون و پایین آوردن آن و نیز کاهش اشتها مؤثر است. علاوه بر این، کربوهیدراتهای انرژیزا در این میوه خشک عملکرد را بهبود میبخشد و سلامت استخوانها و قدرت بدنی را بالا میبرد.
آلو خورشتی و دیابت
- ۹۶/۱۱/۱۶